وحدت حوزه و دانشگاه؛ راهکار نظم اجتماعی در آبیک

دکتر شهید مفتح که با وجود موفقیت‌های علمی در کسب علوم دینی در حوزۀ علمیه و محضر استادان بزرگ وقت حوزه، به تحصیل در دانشگاه و اخذ مدرک دکترای فلسفه اسلامی مبادرت ورزید، با وجود خفقان و فشارهای سیاسی رژیم طاغوتی پهلوی، برای تحقق اندیشه‌های خود در وحدت حوزه و دانشگاه، تدریس در دانشگاه تهران را نیز آغاز کرد و تلاش‌های ایشان وحدت حوزه و دانشگاه را به یکی از اهداف عالیه انقلاب اسلامی و تقویت گفتمان وحدت از طریق افزایش هم‌اندیشی و تعامل فکری میان این دو نهاد مهم علمی و معرفتی تبدیل کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک در خصوص شهید مفتح به خبرنگار فارس در این شهرستان می‌گوید: این استاد حوزه و دانشگاه از روحانیون مبارز و پیرو خط امام راحل بود که در مسیر قرآن کریم و اهل بیت (ع) گام برداشت و طبق آیات الهی، احادیث و روایات اسلامی در مسیر پیامبر خاتم (ص) و امامام بزرگوار (ع) حرکت می‌کرد.
حجت‌الاسلام سیدجلال حسینی می‌افزاید: همه تلاش شهید مفتح این بود که قرآن کریم را از مهجوریت خارج کرده و در جامعه زنده کند؛ این در حالی است که زنده نگه داشتن اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از دیگر اهداف افکار و اندیشه‌های ایشان بود.
وی ادامه می‌دهد: شهید مفتح با انسجام بخشیدن به برنامه‌های دینی و اجرای برنامه‌های معنوی متفاوت، سبب پذیرش و در دل نشستن دانشجویان و حوزویان شد و حوزه را به دانشگاه و دانشگاه را به حوزه نزدیک کرد.
لازم به ذکر است، امام راحل در وصیتنامه سیاسی و الهی خود توصیه کرده است که نسل حاضر و آینده غفلت نکنند و دانشگاهیان و جوانان برومند عزیز هر چه بیشتر با روحانیان و طلاب علوم اسلامی پیوند دوستی و تفاهم را محکم‌تر و استوارتر سازند.
نهال وحدت حوزه و دانشگاه که ریشه در اعماق قلب‌های دردمندان این دو کانون آگاهی دارد، در جبهه‌های جنگ به بار نشست. باروری این پیوند مقدس که با خون شهدای گرانقدری چون شهید مطهری، شهید مفتح، شهید بهشتی، شهید باهنر و صدها روحانی و دانشگاهی شهید آبیاری شده، مستلزم حفظ و حراست این دو کانون جوشان علم و معرفت است


امور فرهنگی موسسه آموزش عالی دانا.